Druga PIAZZA

Otvoren u aprilu 2014 god. na temeljima filozofije restorana La Piazza (Vračar).

Lokacijski se nalazi na jednoj od najprestižnijih beogradskih lokacija zvanoj „Beton hala“. Novina koju nosi pored jedinstvene pice koja je nasledje svog starijeg brata je i pica peć na drva koja je ručni rad majstora Djape (koji je sagradio pica peć i u restoranu La Piazza) je i sektor premijum mesa koju pažljivo bira i selekcionira renomirana firma iz Palmanove Jolanda De Colo sa vlasnikom Brunom Pesotom i kuvarom Giulianom Lorenzonom koji je i stručni saradnik restorana Druga.

Mesa ne bi bila takve finalizacije da nije tu i specijalna peć Mibrasa na ćumur koja postiže temperaturu do 450 stepeni i samim tim daje jedinstven način pečenja.

Kapacitet restorana je 90 sedećih mesta sa 70 stolica u bašti koja ima predivan pogledna reku.

Radno vreme radnim danima od 10 – 24h, a vikendom od 14 – 02h.